Veel gestelde vragen

Kom heerlijk babyfoaten in de Blije Baby Spa privé wellness.

Je bent er altijd zeker van dat je alleen bent en dus ongestoord kunt genieten met je allerkleinste. Je geeft bij het maken van een afspraak aan naar welk arrangement je/jullie voorkeur uitgaat.

Als je voor het Blije Baby arrangement kiest dan beginnen we met een heerlijke babymassage wat de band versterkt tussen jou en je baby. Hiervoor gebruiken we baby olie met uitsluitend heilzame natuurlijke en biologische ingrediënten. Lichaamstaal is in de eerste maanden van je kleintje zo belangrijk omdat dit de enige taal is die je baby begrijpt. Het is heerlijk ontspannend maar ook erg goed voor de doorbloeding van de huid, de spierontwikkeling en het stimuleert de zintuigen van je baby.

Daarna gaat je baby floaten in verwarmd water met een temperatuur tussen de 35 en 37 graden. Je kleintje krijgt een speciale drijfband om en mag dan lekker dobberen in het warme water van de baby jacuzzi. Heerlijk ontspannend. Na een tijdje gaan de bubbels aan en wordt het nog leuker.

Floaten bevordert zowel de emotionele als de lichamelijke ontwikkeling van je baby.
Wat voordelen op een rij:

  • Floaten verbetert de balans en coördinatie van je baby, wat op de lange termijn helpt bij het kruipen, lopen en zwemmen
  • Het warme water werkt kalmerend en is goed voor het slaapritme.
  • De tegendruk van het water helpt tegen krampjes en heeft een positief effect op de spijsvertering.
  • De float sessie is een lichte workout die helpt bij het versterken van de longen, de spieren en het hart van je kleintje.
  • Het gevoel van het water ondersteunt de ontwikkeling van de hersenen.

Na het floaten mag je je kleintje weer voorzichtig aankleden en gaat er vervolgens weer een voldane baby mee naar huis.

  • Vanaf 14 dagen tot 12 maanden oud. Onze reguliere arrangementen met de nekfloat zijn geschikt voor baby’s tot ongeveer 8 maanden oud. Na 8 maanden kan de baby te druk en te groot worden voor het badje en kan hij/zij gaan staan en afzetten in het badje. Voor baby’s van 8-12 maanden oud hebben wij eventueel een andere floatband.
  • Premature baby’s of baby’s met fysieke achterstanden kunnen vaak tot 8/9/10/11 maanden zelfs nog bij ons terecht met de nekband.

Staat je vraag er niet bij?

Neem contact met ons op